Europa Conference League

ΠΑΟΚ: Στη διάθεση του Λουτσέσκου Βιεϊρίνια και Σαμάτα ενόψει Αμπερντίν

Συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης με την Αμπερντίν, με τους Βιεϊρίνια και Σαμάτα να τίθενται στη διάθεση του Λουτσέσκου.

Προετοιμασίας συνέχεια στον ΠΑΟΚ, ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησής του με την Αμπερντίν (9/11, 19:45), για την 4η αγωνιστική στη φάση των ομίλων του Conference League.

Ο Ρασβάν Λουτσέσκου είδε τους Αντελίνο Βιεϊρίνια και Αλί Σαμάτα να προπονούνται κανονικά και να τίθενται στη διάθεσή του για το σημαντικό παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Τούμπας, ενώ από την άλλη, ο Μπάμπα Ράχμαν έκανε την προγραμματισμένη αποφόρτισή του. Η προπόνηση του Ρουμάνου τεχνικού περιελάμβανε έμφαση στο τακτικό κομμάτι, στην αμυντική συμπεριφορά και την ανάπτυξη του παιχνιδιού.

Όπως έγινε επίσης γνωστό, ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 17:45 στη Νέα Μεσημβρία την Τετάρτη στις 17:45, ενώ στις 12:00 θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου, στην οποία θα παρευρεθεί ο Μπάμπα. Όσο για τη συνέντευξη Τύπου των φιλοξενούμενων, θα διεξαχθεί στις 19:00 της Τετάρτης, πριν προπονηθούν στην Τούμπα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x